Cera de coco Ampliar

Cera de coco

Nou

Cera de coco

Punt de fusió 33º-35º C

Color: blanc llet

La cera de coco és ideal per fer espelmes de massatge.

La cera de coco és una cera completament hidrogenat, per a la fabricació d'espelmes i també en el sector de la cosmètica

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 16 Punts de la targeta. El total del carret 16 points que es pot convertir en un val de 0,80 €.


11,50 €

Més informació

Cera de coco

Punt de fusió 33º-35º C

Color: blanc llet

La cera de coco és ideal per fer espelmes de massatge.

La cera de coco és una cera completament hidrogenat, per a la fabricació d'espelmes i també en el sector de la cosmètica

Recursos no tòxics, ecològics i renovables.

Com utilitzar:
1. Aboqui la cera en un recipient
2. Fongui la cera.
3. Afegiu colorant i aroma segons sigui necessari, barregi lentament
4. Aboqui la barreja líquida lentament en el recipient
5. Espera que es refredi

L'oli de coco és un oli vegetal que conté prop de el 90% d'àcids saturats extrets de l'premsat de la polpa o la carn dels cocos. Utilitzat en la fabricació d'espelmes per afavorir el cremat de la vela o també en el sector cosmètic pels alts beneficis que aporta aquest oli vegetal.

Accesoris