Promoció Cera de soja, baig punt de fusió. caixa 15 kg

20-0063/1

Nou

En promoció

Cera de soja baix punt de fusió caixa 15 kg

Presentació: escates petites

Cera de soja punt de fusió: 50 º especial per fer espelmes amb motlle i de massatge

Cera de soja d'origen vegetal

Ideal per fabricar espelmes, espelmes de massatge, cosmètics ....

Més detalls

En Stock

En comprar aquest producte pot recollir fins a 9 Punts de la targeta. El total del carret 9 points que es pot convertir en un val de 0,45 €.


92,00 €

Més informació

En promoció

Cera de soja baix punt de fusió caixa 15 kg

Cera de soja punt de fusió: 50 º especial per fer espelmes amb motlle i de massatge

Cera de soja d'origen vegetal

Presentació: escates petites

Ideal per fabricar espelmes, espelmes de massatge, cosmètics ....

fondre la cera de soja a 10º - 15º per sobre del punt de fusió.
És important comprovar que la soja està completament fosa i transparent.
refredar la cera de soja fins a uns 45ºC (+ -5ºC) i aboqui en un motlle de vidre, plàstic o un altre recipient.
La cera de soja pot ser usada sola o barrejada amb altres ceres, àcids esteàric o parafines.
Altres factors a tenir en compte
Temperatura de fusió:
si la cera de soja no ha estat ben fosa (transparent) pot crear vidres i gebre a la solidificació.
Temperatura d'envasament:
La variació de la temperatura d'abocament pot provocar variacions en l'aparença de la vela després de refredar.
Els recipients o motlles han d'estar a temperatura ambient o superior.
Temperatura de refredament:
Un refredament massa ràpid pot causar taques humides i esquerdes. Un refredament massa lent pot causar gebre.
Quantitat d'essència
admet entre un 7% a un 10%
cera de soja per fabricar espelmes decoratives

És biodegradable, renovable i respectuosa amb el medi ambient
La Cera de soja d'Alt punt de fusió és 100% d'origen vegetal. S'obté a partir de l'oli dels grans de soja.

La cera de soja pel seu alt contingut en Vitamines com A, B6, B12, C i K, calci, ferro, magnesi i potassi, és cada vegada més apreciada com a ingredient en Cosmètica Natural.

Accesoris

Descarregar