Cera d'abella en perles. 1 kg.

20-0082

Nou

Cera d'abella en perles

Cera d'abella 100% pura

Pes: 1kg.

El seu punt de fusió està entre els 62 i els 65ºC i té usos com la fabricació d'espelmes, cremes cosmètiques i medicaments.

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 1 lleialtat punt. El total del carret 1 point que es pot convertir en un val de 0,05 €.


15,00 €

Més informació

Cera d'abella en perles

Cera d'abella 100% pura

Pes: 1kg.

El seu punt de fusió està entre els 62 i els 65ºC i té usos com la fabricació d'espelmes, cremes cosmètiques i medicaments.

Les indústries de cosmètics i farmacèutiques són els principals consumidors, segueixen les indústries d'apicultura dels components i la indústria de veles. S'usa també en la fabricació de components electrònics, en el modelatge i la indústria de l'art, en betums per a calçat, mobles i sòls, així com en les ceres d'empelt.